Weet je de oplossing?

Vul hem hieronder in en krijg een korting voor een ander stadsspel.

Je weet onmiddellijk of het woord dat je had juist was.

  Route

  Het digitaal stadsspel voor Open Monumentendag 2020 start aan Den Wolsack op de Oude Beurs 27 te Antwerpen. Het einde is voorzien vlakbij de Grote Markt. Veel plezier op je speurtocht door Antwerpen.

  Antwerp City Games - Digitaal stadsspel Open Monumentendag 2020 - Detail plafondschilderij Hofkamer

  Kilometer

  Stops

  Minuten Wandelen

  %

  Gezond

  Open Monumentendag 2020

  De Open Monumentendag van 2020 ziet er anders uit dan andere jaren. De meeste monumenten kan je enkel virtueel bezoeken. Als er toch bezoeken zijn gepland, moet men op voorhand reserveren. Hieronder vind je een overzicht van de monumenten waar het digitaal stadsspel passeert en wat er te gebeuren staat die dag.

  Antwerp City Games - Digitaal stadsspel Open Monumentendag 2020 - Den Wolsack

  Den Wolsack

  In Den Wolsack wordt er op de Open Monumentendag een zoektocht voor families georganiseerd: ‘Welke Griekse god ben jij?’. Reserveer per contactbubbel.  De Hofkamer, het gebouw in de tuin, is die dag ook te bezoeken zonder zoektocht. Iedereen welkom dus!

  Snijders & Rockoxhuis

  In het Snijders&Rockoxhuis wordt er niets speciaal georganiseerd voor Open Monumentendag. Wel loopt nog steeds de tentoonstelling ‘Blind Date’. Koop een ticket online.

  Antwerp City Games - Digitaal stadsspel Open Monumentendag 2020 - Snijders & Rockoxhuis
  Antwerp City Games - Digitaal stadsspel Open Monumentendag 2020 - Rubenshuis

  Rubenshuis

  Het Rubenshuis organiseert niets speciaals voor Open Monumentendag 2020. Je kan een ticket aankopen voor een tijdsslot en bewonder het nieuwe zelfportret van Rubens.

  Maagdenhuis

  De vaste opstelling van het Maagdenhuis is niet toegankelijk op Open Monumentendag. De binnenkoer en de tijdelijke tentoonstelling ‘Goede nacht, slaap zacht?’ zijn gratis te bezoeken.

  Antwerp City Games - Digitaal stadsspel Open Monumentendag 2020 - Maagdenhuis
  Antwerp City Games - Digitaal stadsspel Open Monumentendag 2020 - Museum Plantin-Moretus

  Museum Plantin-Moretus

  Museum Plantin-Moretus is gratis toegankelijk tijdens Open Monumentendag 2020. Je moet wel reserveren. Tussen 13.30 en 16.30 kunnen kinderen in de binnentuin spelen met het Dodobord XXL. Er worden ook spelers gezocht voor het spel Cavagnole.